TOMI Fabulosul Burger


Burgerul prinde viață cu fabulosul sos Tomi. Nu te opri aici! Dă gust cartofilor prăjiți, snițelelor sau aripioarelor. Mmm...

 

TOMI Afumatul Bacon


Un vibe smoky și un gust intens! Perfect pentru a da savoare sandwichurilor și burgerilor. Transformă fiecare gustare într-o explozie de savoare!

 

TOMI Incredibilul Wrap


Incredibilul sos pentru wrap-ul perfect, și nu numai! Pentru atunci când ți-e pofta de shaorma, cartofi prajiti și... De fapt merge cu orice pentru că Tomi dă gustul!

 

TOMI Sos Barbeque


Yo! Te-ai plictisit de sosurile obișnuite? Aruncă o privire aici și încearcă Tomi Sos Barbeque cu aromă smokey! E super bun pe burgeri, aripioare de pui, coaste, cartofi prăjiți sau orice altceva mai găsești la un grătar. Vara e lungă, iar tu vei fi pregătit pentru BBQ Party.

 

TOMI Pizza Super Salami


Specialitățile din carne, de la salamul Pepperoni clasic, până la varianta lui mai mică, sunt condimentate exact cât trebuie, iar gustul este unul autentic.

 

TOMI Pizza Super Formaggi


Brânzeturile sunt pe alese.
Toate specialitățile sunt tratate cu respect. Una e proaspătă, alta e maturată. Una e netedă și pufoasă, alta grea și plină de savoare.

 

TOMI Pizza Șuncă și Mozzarella


Adunăm totul cu grijă.
Mozzarella este preparata după cum doar noi știm. Șunca e condimentată exact cât trebuie, iar brânza edamer completează gustul autentic.

 

TOMI Chili


Ketchup iute ca focul, cu ardei chili, pentru senzatii tari!
FĂRĂ CONSERVANȚI

 

TOMI Zero


ZERO zahar adaugat,
ZERO indulcitori, ZERO conservanti,
DOAR ketchup delicios!

 

TOMI- Sos de Maioneză


Super gust! Sosul de Maioneză Tomi este lângă tine când pofta vine. Burgeri, cartofi prăjiți sau amândouă?

 

TOMI Sos Street Food


Un mix echilibrat de maioneză, sos de roșii, muștar și condimente alese pentru un sos puțin spicy, perfect pentru tot ce îți vine în minte când vrei street food la tine acasă.

 

TOMI Sos cu usturoi


Sos delicios de maioneză cu usturoi și mix de condimente, pentru zilele în care pur și simplu vrei să ieși din rutină.

 

TOMI Ketchup BIO


Gustul inconfundabil de ketchup TOMI și în varianta BIO. Fără conservanți, fără arome artificiale, doar din ingrediente naturale.

 

TOMI Muștar Fin


Când îți vine pofta de hot dog e bine să ai ingredietele potrivite la îndemână. Așa că am creat un muștar care să satisfacă cele mai fine gusturi: Tomi muștar fin, fără conservanți!

 

TOMI Muștar Dulce


Gusturile nu se discută așa că avem câte ceva pentru fiecare. Tomi muștar dulce, fără conservanți, dă gustul ca tu să ai timp și de dulcegării.

 

Tomi Dulce


Tomi Dulce este liderul gustului, iar mixul de ingrediente este creat exact după preferințele românilor..

 

Tomi Picant


Rebelii preferă picant, iar Tomi Picant nu-i dezamăgește

Gustul de roșii condimentat cu cel de ardei chilli fac mâncarea mai gustoasă.