fbpx

 


ZUCCHINI PIZZA SLICES

Ingrediente:

2 zucchini; 200 gr. roşii cherry; 150 gr cheddar maturat; Sare; Piper; 2-3 linguri ulei masline; Busuioc fresh; Cimbru fresh; Tomi BIO.

Pasi de lucru:

Taie zucchini în rondele. Asezonează cu sare şi piper fiecare felie. Adaugă brânza rasă şi rondele de cherry. Dă la cuptorul încins la 220 gr. timp de 10-12 min, până se rumenesc. Se mănâncă cu TOMI BIO.

AWSOME GOUDA STICKS

Ingrediente:

1 pachet foi placintă; 500 gr brânză Gouda; Fulgi sare; Piper 100 ml apă; 4 linguri ulei măsline; Busuioc fresh pentru decor.

Pasi de lucru:

Taie brânza în forma de sticks. Taie foile în 2 părţi egale. Unge fiecare foaie cu apă. Asezonează cu sare, piper. Pune sticks-ul de brânză în foaia de plăcintă şi rulează. Unge marginea foilor cu apă, pentru a se lipi. Unge fiecare roll cu ulei şi asezonează cu sare şi piper. Coace-le la 200 gr. 10-15 min. până se rumenesc.

 


GROOVY BIO BURGER

Ingrediente:

1 chiflă; 1 chiftea carne Black Angus; 2 felii de bacon; 2 rondele de ceapă roşie; 2 felii brânză Cheddar; Tomi BIO; 4 frunze salata; 1 felie roşie; Sare; piper.

Pasi de lucru:

Pune carnea, baconul si rondelele de ceapă roşie, pe grill-ul încins. Găteşte cca 4+5 min. Pe fiecare parte. Când întorci burgerul, adaugă si feliile de cheddar. Montează burgerul. Pune ketchup Tomi BIO pe chifla de la baza burgerului, adaugă salată, rondelele de ceapă, chifteaua , felia de roşie şi baconul. Închide burgerul cu chifla unsă cu Tomi Ketchup Bio.

MEATBALLS WITH TAGLIATELLE

Ingrediente:

400 gr carne tocată vită; 2 fire ceapă verde; 1 ou; Sare, piper; 1 pungă tagliatele colorate: spanac; roşii uscate si grâu dur; Busuioc fresh décor; Furculiţe lemn.

Pasi de lucru:

Asezonează carnea tocată şi amestec-o împreună cu ceapa verde şi oul. Formează chifteluţe şi dă-le la cuptorul preîncălzit la 180 grade. Coace pentru 25-30 min. până se rumenesc. Fierbe pastele în apă cu sare. Ajutându-te de un băţ de frigăruie, pune 2-4 paste pe fiecare chifteluţă. Serveşte-le cu Tomi BIO.

 


FANTASTIC TURKEY STRIPS

Ingrediente:

500 gr piept curcan; 2 linguri ulei măsline; Sare, piper; 1-2 fire ceapă verde sau chives; Tomi BIO; Beţe lemn pentru frigărui.

Pasi de lucru:

Taie pieptul de curcan în fâşii lungi. Pune fiecare fâşie de carne pe un băţ de frigăruie. Unge fiecare frigăruie cu ulei şi asezonează cu sare şi piper. Adaugă şi ceapă verde tocată sau chives. Pune frigăruile pe grill-ul încins şi lasă pe fiecare parte cca. 6-8 min, până se gătesc. Serveşte cu Tomi BIO.